• METANOVÉ INŽENÝRSTVÍ PRO MÍSTNÍ VÝROBU ENERGIE

Staňte se součástí energetického přechodu s PRODEVAL

VÝROBA BIOMETANU

Naše budoucnost začíná dnes!

Ve společnosti PRODEVAL věříme, že se naše budoucnost nachází v trvale obnovitelné energii. Vyvinuli jsme technologie, které upravují bioplyn na biometan. Je pro nás klíčová úprava bioplynu na biometan už přes 30 let. Biometan se, pak zpět vtláčí do plynárenské sítě nebo se skladuje v tlakových mobilních zásobnících. Vyvinuly jsme i čerpací stanice, které jsou schopné zásobovat všechny typy vozidel od osobních až po nákladní automobily.

VÝROBA BIOMETANU
Distributor BIOGNV

BioCNG je 100% obnovitelný zdroj biopaliva

BioCNG je 100% obnovitelná alternativa paliva. Zelené palivo má řadu výhod, a to jak z hlediska životního prostředí, tak z hlediska úspor. Ve společnosti PRODEVAL jsme vyvinuli čerpací stanice schopné zásobovat všechny typy vozidel a všechny typy vozových parků se škálovatelnými řešeními, která lze přizpůsobit potřebám klientů. BioCNG je bezpečné, zelené palivo.

STANICE CNG/BIOCNG
Personnel de prodeval

PRODEVAL je tu pro Vás

Za posledních 30 let jsme zdokonalili naše odborné znalosti v čištění bioplynu na biometan. Důležitá je pro nás výroba biometanu a jeho následná distribuce. Dodáváme komplexní technologické celky na klíč od předúpravy bioplynu – upgrading bioplynu přes membránovou separaci až po CNG/BioCNG stanice. Pomáháme s návrhem technologie, realizací projektu a následně poskytujeme kompletní servisní tým, který zajistí bezproblémový provoz Vašich jednotek.

PROVOZOVATELÉ SLUŽBY
planet.svg
15
Zemí a 6 dceřiné společností
factory.svg
+475
Projekty po celém světě (zhodnocování bioplynu, mobilita, CO2 a bioplynové sítě).
cloud.svg
880000
tun emisí CO2, které by unikly do atmosféry

PRODEVAL

Technologie a odbornost

Ve společnosti PRODEVAL již více než 30 let používáme špičkové technologie pro úpravu a opětovné využití bioplynu. Společnost PRODEVAL vyvíjí pokročilé technologie pro úpravu, vtlačení a opětovné využití bioplynu.

Projekty po celém světě

Více než 475 operátorů po celém světě vložilo důvěru do PRODEVAL pro své projekty.

Servis a podpora

Prodeval zajišťuje nepřetržitou kontrolu Vaší výrobny biometanu a distribučních stanic CNG/BioCNG. Nabízíme sortiment náhradních dílů. Můžeme zaručit, že Vaše jednotky budou znovu v provozu do 72 hodin.

SPOKOJENÍ ZÁKAZNÍCI