PRODEVAL ITÁLIE

V roce 2018 založila společnost PRODEVAL svou první dceřinou společnost v italském Janově. Společnost PRODEVAL Italy, v jejímž čele stojí Luca Barbato, generální ředitel, se úspěšně etablovala v v teritoru s nějvětší zastoupením bioplynových stanic.

"V italský trh pevně věříme, a proto jsme v Janově založili pobočku a investovali potřebné prostředky do rozvoje tohoto důležitého trhu," řekl Sebastien Paolozzi.

Italská národní energetická strategie 2018 podporuje rozvoj odvětví bioplynu. Evropská komise schválila zavedení režimu podpory na podporu výroby biometanu a biopaliv v Itálii s cílem dosáhnout cílů EU v oblasti OZE a změny klimatu. Tento program podpoří výrobce, aby vyráběli biopalivo a biometan z hnoje a dalších zemědělských zbytků a aby je používali jako palivo pro své zemědělské stroje, čímž se země stane třetím největším výrobcem biometanu v Evropě.

Založení dceřinné společnosti v Itálii nám umožňuje dostupnost servisních služeb po celé zemi, abychom mohli efektivně reagovat na potřeby našich zákazníků.

Prodeval Italie

Klíčové údaje společnosti PRODEVAL Italia

factory.svg
25
čistíren odpadních vod na území k 31.12.2023
picto-filiale.png
20
projekty plánované na rok 2024
picto-euro.png
20
mil. EUR obrat v roce 2023

Tým

Luca BARBATO

Generální ředitel společnosti PRODEVAL Italia

Luca BARBATO, generální ředitel dceřiné společnosti, je lídrem v oblasti projektů na výrobu biometanu v Itálii. Jeho zkušenosti s úpravou bioplynu, obchodní a technické znalosti, jsou velkým přínosem pro ambice společnosti PRODEVAL a poskytování kvalitních služeb našim zákazníkům.

Luca Barbato

NAŠE POBOČKY V ITÁLII

Objevte naše pobočky

Naši partneři

CIB
ATIA ISWA